Monday, December 6, 2010

Berpusu-pusu celebrate exam wuhuu Habes! ^___^

Helo sume-sume sekian~ 

Hari yang indah pagi ni lepas cik cip-cip bangun eye bag beketul-ketul.. makin beranak-ranak T__T
aahhh walauapepun eyebag beketul-ketul, jerawat bepusu-pusu, muka bekedut-kedut
akibat exam yang extrem hoho atleast ia BERBALOIII!!! wuhuuu!! exam dah habes yok-yok dah habis hoyeehhhh!
hey perlu lah kita celebrate setelah besengkang mata.. exam terakhir sekali 2 subjek hamek kau. Next sem 3 subjek beratur berpusu-pusu nak rejam aku.. sobss why um why? engkau memang suka nak uji aku kaannnn
dah lah exam paling lambat, orang da start cuti, aku baru tekedek-kedek cari buku stayup hingga hilang enzyme anak dara~ cepat tua dah i.. mandi entah kemana siang atau malam macam sama.. 

TAPI..

time orang dah habis cuti trang tang-tang result final dah kuar aku baru nak cuti!~~~ yall's nikmat per cuti i~ u alls nanges-nages cari bantal tutup muka konon dapat tutup result.. kiki kantoi buat macam tu time dapat result HAHA i dah boleh cari SALES ehem ehem
exam last memang straight menulis 1 exam = 4 soalan X 1 soalan 4 m/s = 16 muka surat 
helo~ 2 exam X 4 soalan X 4 helai m/s = 32 helaian oke.. peh peh peh sumpah tgn lebam seketul hitam di tgn HAHA anyonyonyo ciannye~ tgn.. maceh bebakti sob3
Paling tak nak kalah celebrate midnyte muvie~ hamoih hamoih tak cukup dgn itu masuk lagi bowling berbegroundkan disko.. bhaha seyes weyh boling kemana, mate kemana.. hoi tak nampak lah ape kejadah buat setyle begini T___T tidak sesuai bagi saya species burung yang rabun malam.. sobs ke longkang lah jawabnye. eyh no~ no~ (gaye gedik) 2 strike ehem. okie laa kire hebat per sape rabun malam ni.. kiki XD

Scene konon romantik sweet aww aww main lumba baling-baling bola basketball dalam arcade! HAHA
konon sweet lah nak rebut-rebut bola haa?? sweet la bola tak masuk pastu kawan kedua baling kasi pantulan bola terus masuk dan strike terus dapat stage kedua?? HAHA okie habis jer main hamek kau lenjun segala badan ketiak semua. hilang terus kecomelan kekemasan tudung herot-berot sudaa HAHA. Perfume pun hilang bau, perfume wangi natural lagi dah siap sapu satu badan. Tenkiu perfume cap sweat gland~ 

Tak cukup puas lagi terus bepusu ke downtown hye hye lama tak jumpa! ^__^
bakat tawar-menawar masih berkilat rupenye. ehem berbekalkan suara merdu cip-cip, muka ala-ala saya burung comel~ menawar bersama pakcik dan abang di situ. HAHA eyh harus lah guna taktik sebegini. 
Perut pun tak nak kalah nak makanan mewah secret recipe kek lahh.. char kwe teow lah.. steam boat lahh 
Haha takpe2 i repay back for the maggi i ate during exam week cewaahh alolo cian peyot ni~ pemalas betul tuannye. ehem *malu-malu burung
Ohoi balik-balik um terus malu dengan abg guard eceh nak abang jugak, sebab balik 4 pagi.. saya ulang 4 pagi!!! XD
Berjiwa muda pula rasanya *malu-malu burung lagi :3
saya kaann budak baik~ mane keluar tengah-tengah malam tengah-tengah pagi. ni kira celebrate exam skali-selalu sekali-sekala ape salah nye kaaannnn
k lahh selalu mumbling cip-cip panjang-panjang pastu penat tulis terus idea hilang.. hoho jgn rijek saya T__T

p/s: Ouh kenapa tader gambar?? alaaaa.. exam baru habis lah.. belum explore lagi. hee~  jangan mara haa hee~ chill2

Laz but not least, eceh ayat exam lagik tuh tak tahan!! XD  Wuhuu!!! Exam Habes hei exam habes Hoi~ 
(~'',)~ menari-nari tarian burung

1 comment:

hAjAr AlWeZ said...

haip2...saye xpenah rase macam u=itu dengan awak..curang pade saye ok..nak kene nih????