Saturday, December 11, 2010

"You know perempuan, u're not my cup of coffee"

Assalamualaikum...

Hamoih hamoihh.. tajuk entry macam cerita kontroversi panas-panas 

hati hang panas ka cik cip-cip? 
dok aih.. saja ja.. tadi cik cip-cip tengok melodi dengan kembar seFeeling, ehem mama la..
aih sapa tak kenal melodi, eyh salah sapa tak pernah tengok melodi?
jalang orang tengah.. bikin cerita tarapapa jadi adapapa hoho tu yang bikin wa syok tengok tuhh!! ^0^
keh keh keh haaa actually entry kali ni nak cerita pasal ladies-ladies, gurlish-gurlish zaman sekarang..
eyh bukan nak kutuk species kita.. kita nak cerita SESETENGAH gurlish-gurlish zaman sekarang yang trend depa, duk usha dude-dude seberang sana nuunn.. hak yang korea-korea tu lain cerita noh~ tu laki impian, memang harapan tinggal kenangan ja kalau nak di bawak ke jinjang atau nak cakap hai-hai bai-bai pun simpang malaikat 44 >.< heh make it clear ladies and gentleman sekilian :)


Haa sape perasan, dan berperasaan yang gurlish-gurlish zaman sekarang kalau suka je laki tu.. eyh kau terus approach?? cepat nyee.. walaweyh.. kalah lelaki sejati~ gentleman pun dah tak gentle.. 
a'ah a'ah, saya perasan. hurmm.. kenapa eyh? 
Ape? perempuan gediks-gediks?? hoho manis nye ayat penuh berkrim.. 
itu lah yang cik cip-cip duk heran-heran kan. Menyampah pun ada.. alahai tak laku ke cik? 
slow-slow kayuh laa.. best ker perigi cari timba? ade se-TYLE eyh? COOL lah konon? 
eyh korang tak paham cerita cik cip-cip ni ke??
ok-ok-ok lets make it clear by creating a simple theory story:

The Situation
Si jejaka A: hooo.. ade cikaro komen fb aku lah.. cek-ka-dout~
 "eyh tadi nampak awak pakai baju belang-belang, cute lah hihi" 
Ouh my gucci.. ~___~ gucci-gucci me.. r you kidding me?? gaahhhh!!! 
ahh senang cerita, hantar kumen-kumen di facebook yang berbaur "can you see me??" (mate bersinar-sinar penuh harapan tiap-tiap saat kalau boleh duk tunggu replay si jejaka itu) 


Guys, let me ask you.. korang excited tak dapat kumen-kumen sebegin? suke? ouhh so nanti boleh sebar-sebar dengan peer pressure si gadis itu hantar kumen, anda berbangga n then kutuk-kutuk?? OIC~ 
see gurls.. tak payah laa... duk kacau-kacau laki tu, minta perhatian or so whatever~ totally not a good move ok? 


Lagi cilaka kalau laki itu kutuk anda depan-depan satu hari nanti dan cakap terang,jelas lagi nyata macam izhar khalki, 
"You know perempuan, you are SOooo~ not my cup of coffee!!" 

Gaahh!! time tu korang boleh balik rumah, guling-guling atas karpet ikea ok. (: 
Therefore, gurls~ jangan lah tekinja-kinja adranaline telebih kerr.. nak approach lelaki wokeyh!
Kita ada nilai, kita ada sifat sopan.. ^____^ kita ada treasure! 
The time will come one day..~  so improve ourselves to be a better person with absolute characteristic!

Nanti, kalau ada lelaki yang tekinja-kinja cakap macam ni:
"Hye comel ! Do you want coffee, tea or ME ?"
Kita boleh slap laju-laju !! XD 



Workin on it ya? ^____^

2 comments:

Siti Hajar said...

i like ur story sayang.. a good move..hope nuffnag wat iklan bebanyak untuk ur blog nih!!!yeah3..

Cik cip-cip said...

hee~ yeke? maceh maceh syg!! ^___^
entry awak pun sy tgk makin menyerlang ade icon comely2 lagik.. wah wah wah
ade variety~~ i loikee...